Je administratie op orde

bonnetjes app

Het is voor elke ondernemer een ramp, altijd losse bonnetjes en in de meeste gevallen is je administratie op zijn zachtst gezegd een beetje rommelig. Juist omdat we liever ondernemen dan met de administratie bezig te zijn, is er een bonnetjes app om alle losse bonnen eenvoudig in te voeren. Door het scannen en herkennen, ben je nog nooit zo snel en eenvoudig klaar geweest met je administratie. De eeuwenoude schoenendoos maak je nu simpel online gebruik van in je administratie, door eenvoudig de bonnen te fotograferen, stuur je ze zo door naar je schoenendoos.

Veilig opgeslagen

Als je bonnen eenmaal veilig met de bonnetjes app in de schoenendoos zijn opgenomen, hoef je niet bang voor te zijn dat je deze nog kwijt raakt. Neem bijvoorbeeld een keer in de week de tijd, om de online schoenendoos van rompslomp.nl te legen en de bonnen en facturen in te voeren in je boekhouding. In principe hoef je maar één stap te doen, dat zijn de bonnen verzamelen in je online schoenendoos. Wist je dat je een apart mailadres hebt voor je schoenendoos om het nog eenvoudiger te maken? Netjes je bonnen en facturen allemaal op een plaats. 

bonnetjes app

Eenvoudig inboeken van je bonnen en facturen

Heb je alle bonnen eenmaal verzameld in de schoenendoos dan is het inboeken in je administratie ook een fluitje van een cent, klik op het bonnetje om het in te boeken. Met het bonnetje nog in beeld, ben je beland in het scherm om de bon in te boeken. Het is zeer overzichtelijk omdat je tijdens het inboeken de bon in beeld hebt, het maken van fouten is dus minimaal. De btw en de fiscale aftrekbaarheid wordt direct rekening mee gehouden, koppel je de boekhouding aan je bankaccount dan zijn direct alle transacties in de boekhouding zichtbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *