Top free bets

top free bets

Het zit hem al in de naam, maar een free bet is letterlijk een gratis weddenschap en wat is er lekkerder dan gratis gokken? Met een free bet, speel je zonder risico en dat is altijd welkom. Per bookmaker kan het verschillen wanneer je in aanmerking komt voor een free bet, vaak hebben bookmakers hierover informatie op de site. Een voorbeeld van een bekende Britste bookmaker, die nu ook actief is op de Nederlandse markt is bet365. Deze bookmaker deelt door het jaar heen free bets uit voor bestaande klanten. Ook heb je voor nieuwe klanten aantrekkelijke welkomstbonussen.

Hoe krijg je een free bet?

Je kunt een free bet krijgen wanneer je lang klant bent bij een bookmaker, dan krijg je de kans om tegen een quotering van bijvoorbeeld minimaal 4 × een gratis bet te plaatsen. Win je? Dan krijg je alleen je winst, dus niet het ingezette bedrag. Dat betekent dat als je 10 euro inzet op een quotering van 4 × dat je dertig euro terug krijgt. 10×4=40 euro, je inzet gaat hier vanaf 40-10= 30 euro winst van je gratis bet.

top free bets

Wat is de beste bookmaker voor free bets?

Voetbal247 heeft uitgezocht welke bookmaker met vergunning van de Nederlandse overheid de beste free bets heeft.

  • De minimale quotering, het gebeurt vaak dat er minimale quotering moet zijn voor een free bet, zoals een van 4x. Dit doet de bookmaker zodat het wat lastiger is geld te verdienen.
  • De hoogte van de free bet, de ene bookmaker kiest voor een free bet van 5 euro en bij sommige sites kan die oplopen tot 50 euro.
  • Er wordt gekeken of een deposit verplicht om in aanmerking te komen voor een free bet.
  • Wanneer ontvang je geld bij winst en hoeveel krijg je?

In het uitgebreide artikel van Voetbal247 leer je alles over de top free bets, de beste bookmakers en nog veel meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *