Vakantie Lucca, op naar Italië!

lucca italie

Een vakantie boeken is een leuk onderdeel van de vakantie voor velen, het zoeken van de perfecte vakantiebestemming kan lastig zijn en daarom is het belangrijk om op tijd te beginnen. Zo is het ook slim om eens te kijken wat de kosten zijn wanneer je de stad Lucca in Italië zou bezoeken, zoals restaurants, verblijf en openbaar vervoer. Zo kan je voor jezelf een soort kostenplaatje maken en kan je beter rekening houden met bepaalde dingen tijdens de vakantie. 

lucca italie

In de stad verblijven

Wanneer je naar vakantie Lucca wilt, de mooie stad in de Italiaanse regio Toscane is het slim om een kostenplaatje te maken. Wanneer je de vlucht geboekt hebt dan weet je in ieder geval hoeveel je daar aan kwijt bent, dan kan je kijken naar het verblijf waar je de komende tijd wilt verblijven. Er zijn een aantal opties waarin je kan verblijven tijdens dat je in Lucca bent, accommodaties zoals: 

  • Een hotel
  • Appartement huren
  • Bed and breakfast
  • Een eigen huisje

Dit zijn de populairste accommodaties als je kijkt naar de stad, er wordt toch veel voor een hotel of iets in die richting gekozen. Vooral omdat deze meestal dicht in de stad gelegen zijn waardoor je dicht op bepaalde bezienswaardigheden, zoals de oude muren die nog steeds in de stad te zien zijn. Dit is direct ook een populaire bezienswaardigheid als je kijkt naar de stad, veel mensen willen de muren bekijken en maken er foto’s bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *