Wanneer is beleggen in crypto geschikt voor je

Wil je slapend geld verdienen? Dan moet je niet bij crypto zijn, dat is misschien niet wat je verwacht na alle berichtgeving die de ronde doet over social media. Maar eigenlijk kan je nergens slapend rijk mee worden, zeker niet op het begin. Dan moet je eerst veel en hard werken. Waarom kan je niet slapend rijk worden met crypto? Nou, het kan wel, maar de kans dat alles weer instort tijdens het slapen is ook aanwezig. Eigenlijk moet je bij crypto 24/7 op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Of je laat je geld beheerd beleggen, zoals bijvoorbeeld in crypto. Dan kom je alweer een stap dichterbij het ideaalbeeld: slapend rijk worden.

Wat is crypto?

Voor je weet of crypto interessant is als belegging, is het interessant om te weten wat het is. Investeer niet in iets dat je niet snapt, zei de grote Warren Buffet ooit. En daar heeft hij gelijk in. Dus allereerst moet je je gaan verdiepen in crypto en dan met name de blockchain. Tegenwoordig is informatie overal te vinden, even simpel googelen en je komt al een eind. YouTube is ook je beste vriend om gratis te leren over bijvoorbeeld crypto.

Hoe werkt dat crypto dan?

In deze blog willen we je alvast wat meer informatie geven over crypto. Je hebt binnen de crypto verschillende munten, heel veel verschillende tegenwoordig. De bekendste van allemaal is Bitcoin, maar tegenwoordig zijn Etherium, Cardano, Ada ook niet meer weg te denken binnen de crypto markt. Veruit de meeste cryptomunten werken via de blockchain. Dit is een nieuwe techniek die het verhandelen van de munten super veilig maakt, maar dan ook echt heel veilig. Vaak wordt er gezegd dat dit nog veiliger is dan het handelen met de bank. Dat maakt crypto ook zo populair.

Beleggen in crypto doe je zo

Hoe moet je dan beleggen in crypto? Dat kan op verschillende manieren. Eigenlijk lijkt dit verder heel erg op het beleggen in aandelen of bijvoorbeeld goud. Je kan er zelf mee aan de slag gaan door de markt nauwlettend in de gaten te houden en daarop in te spelen. Ook kan je het laten beleggen, door bijvoorbeeld de vermogensbeheerder Yieldt. Dan wordt het allemaal voor je gedaan voor een klein percentage van de winst. Als je wil beginnen met het beleggen in crypto is het goed om daar eens naar te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *